Patron Air High HQ: grote oppompbare en vrijstaande reistent van DWT

DWT Patron Air High HQ voortent

Patron Air High HQ: grote oppompbare en vrijstaande bustent van DWT

Zo’n twee jaar geleden presenteerde DWT de Patron Air HQ voortent. Deze tent werd al snel populair maar had ook een nadeel: hij is alleen geschikt voor buscampers. Daar komt nu verandering in, aangezien DWT nu ook een groter model op de markt brengt.

De Patron Air High HQ is geschikt voor campers waarvan de bovenkant van de deur op een hoogte van 235 tot 300 centimeter zit.

Licht, robuust en snel op te zetten

De Patron Air High HQ komt uiteraard sterk overeen met zijn kleine broertje. Alle segmenten kun je eenvoudig oprollen en bij zonnig weer ook uitspannen om als zonneluifel te gebruiken.  De voortent heeft vijf plekken die je als ingang kunt gebruiken, zodat hij heel flexibel te gebruiken is. Voor een optimale ventilatie zijn de zijwanden voorzien van grote vensters met horrengaas. Ook in de voorwand bevinden zich openingen met horrengaas

Als materiaal maakt DWT gebruik van hoogwaardig Texolan 150 HQ-materiaal. Dat is eenzijdig gecoat synthetisch materiaal. Het is licht van gewicht en dus ideaal voor een reistent. Het heeft tegelijkertijd ook een hoge dichtheid en is dankzij de ripstop-structuur ook heel sterk. De tent heeft een ingenaaid grondzeil, zodat vuil buiten de camper blijft.

Vrijstaand en snel op te zetten

DWT Patron Air High HQ voortentDankzij het Air-In systeem, waarmee de tent kan worden opgepompt, is het opzetten van de tent in enkele minuten gedaan. Bovendien is de tent geheel vrijstaand. Je kunt de tent, als je met de camper op pad, dus op de camping laten staan en als opbergruimte voor bijvoorbeeld de campingstoelen of fietsen gebruiken. De afsluitbare ramen beschermen de spullen dan tegen nieuwsgierige blikken.

De winkeladviesprijs van de DWT Patron Air High HQ kost inclusief gordijnen, afspanmateriaal, pomp en draagtas bedraagt 1099 euro. Optioneel is er ook een slaaptent en een set opzetstokken voor de uit te spannen segmenten leverbaar.

/

Like dit artikel
Tweet dit artikel