Succes Paul & Paula caravan krijgt vervolg

kampeerzaken.nlAl eerder berichtten wij over de leuke en gedurfde Paul & Paula caravan. Deze caravan is zo’n succes dat er nu ook een camper volgens hetzelfde concept is ontwikkeld. Dus ook hier heeft u voor relatief weinig geld een praktisch en origineel kampeermiddel dat in principe aan al uw eisen kan voldoen.
 Twee designs
Net als bij de Paul & Paula caravan kunt u ook bij de Paul & Paula camper kiezen voor een ‘ontwerp van Paul’ of een ‘ontwerp van Paula’.
kampeerzaken.nl kampeerzaken.nl
Beide designs zijn gelijkwaardig maar bieden ieder hun eigen sfeer en beleving. U kunt daarbij kiezen uit een drietal uitrustingsniveau’s; Basic, Plus en Premium, welke alle op een Fiat Ducato Multijet 100 zijn opgebouwd en qua luxe varieren van echt basic (geen toilet en kachel) tot een versie die van de meest gangbare luxe is voorzien.
De Paul en Paula camper is helaas nog niet te bewonderen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, meer info vindt u op www.paul-paula-caravan.nl. De Paul & Paula caravans staan er wel, achter de stand van Kip, helemaal achteraan links.

Like dit artikel
Tweet dit artikel