Paul en Paula, fris concept

kampeerzaken.nlIn een tijd dat alles duurder en luxueuzer moet gaat het Duitse Funke & Will AG, ook bekend als producent van de YES! (Young Engineers Sportscar) weer een stapje terug naar de basis met een compacte, duurzame doch betaalbare caravan. Het concept is praktisch en sober, maar biedt voldoende ruimte voor een gemiddeld gezin, en op zich best bijzonder. En, voor ons Nederlanders ook interessant, leverbaar vanaf zo’n 5000 euro…
 Uiteraard is er voorzien in een volwaardig keukenblok met fornuis en spoelbak, en op aanvraag ook een natte cel met wastafeltje, toilet en douche.
Slaapruimte is er in de vorm van 2 tweepersoons bedden, waarvan één als dinette en één als bovenbed is uitgevoerd. Verder is de caravan voorzien van legio bergruimte en weegt beladen slechts 850 kg, dus ook met een wat kleinere trekauto kun je er nog prima mee uit de voeten.
En verder? Made in Germany, dus kwalitatief een prima product, en een zeer originele wagen waar je gerust mee gezien mag worden. Tenzij je liever anoniem op vakantie gaat natuurlijk…
Paula of Paul?
De caravan is in 2 uitvoeringen leverbaar: Paul en Paula. Beide even sportief, maar met ieder een eigen sfeer en smaak.
>>Paul<<
Met de buitenzijde in zilvergrijze tinten, en grijze en blauwe tinten aan de binnenzijde uiterst functioneel en modern ingericht, met een tintje Metropolitan design door het pallisanderhouten keukenblok.
>>Paula<<
Paula is de perfecte gastvrouw. Hier overheersen lichte, warme en zonnige tinten.
Nieuwsgierig? Laat je dan verrassen op www.paul-paula-caravan.nl
kampeerzaken.nlkampeerzaken.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel