Nominatie Peggy Peg schroefharing Designprijs Duitsland

De Peggy Peg schroefharing werd tijdens de Caravan Salon Düsseldorf van 2010 al bekroond met de “Caravaning Design Award 2010/2011”; innovaties voor nieuwe mobiliteit. Deze eerdere design prijs heeft geleid tot de nominatie van deze schroefharing voor de grote Duitse Designprijs 2012.

 

kampeerzaken.nlDeze prijs wordt toegekend door de Raad voor vormgeving in Duitsland en wordt erkend als het hoogst haalbare op het gebied van Design in Duitsland. De Designpreis Deutschland is in het leven geroepen door het Ministerie voor economie en technologie. Deze prijs wordt erkend als de overkoepelende prijs en maakt daarmee het verschil tussen de winnaars van andere Designprijzen


 

Verdraaid handige schroefharing

De lange aluminium schroefharing van Peggy Peg heeft een in hoogte verstelbare clip. Mocht een object (steen o.i.d.) de haring stoppen, dan kan aan de hand van deze clip de lijn toch zo laag mogelijk bij de grond worden vastgezet. Hiermee wordt de hefboomwerking voorkomen, die de traditionele tentharingen zoveel parten speelt. De blauwe clips kunnen eenvoudig over de schroefkop heen worden aangebracht en worden standaard meegeleverd met deze verdraaid handige schroefharingen.

 

Stormbanden kunnen met deze clip eenvoudig weggenomen worden, ook als de haring in de grond geschroefd blijft. Continu op- en afbouwen van luifels behoort hiermee tot het verleden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel