Perfect10 pakketten ter ere van 10 jaar Carado

Caradp Perfect10 campers uitvoering

Een Carado camper in de Perfect10 uitvoering

NEUSTADT – Op 9 december was het 10 jaar geleden dat de allereerste camper van Carado van de productieband rolde. Plaats van handeling was de fabriek van Capron in het Duitse Neustadt.

Deze fabriek, waar campers en caravans van zowel Sunlight als Carado werden gemaakt, heeft zich in een hoog tempo ontwikkeld en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Europese producenten van caravans en campers. Wel is het zo dat Capron zich voortaan gaat richten op de bouw van campers. De caravans van deze merken verdwijnen uit het assortiment.

Ter ere van dit jubileum heeft Carado een aantrekkelijk Perfect10 pakket ontwikkeld. Dit pakket is uitsluitend leverbaar op de T 135, T 447 en T 449 halfintegraal campers. Naast een aantrekkelijk uiterlijk en speciaal interieur zijn de campers ook completer uitgevoerd. Uiteraard is er bijndeze jubileumuitvoering ook sprake van een aantrekkelijk prijsvoordeel.

De Perfect10 uitvoering is voorzien van het Emotion pakket, dat bestaat uit gladde zijwanden in champagnekleur, speciale graphics en een speciale bumper. In het kader van de Perfect10 uitvoering zijn de campers ook nog eens voorzien van speciale stoffering, speciale frontjes voor de bovenkastjes, een Omnistor luifel van 4,5 meter, een 4-voudige fietsendrager, een 19 inch flatscreen met houder en een Teleco Flatsat Classic 65 satellietontvanger.

Het prijsvoordeel bedraagt om en nabij de 3000 euro. De Perfect10 modellen van Carado staan inmiddels bij de dealers.

Like dit artikel
Tweet dit artikel