Pimpfestival in Schaijk

Pimpfestival 2018

Pimpfestival in Schaijk

ZOETERMEER – Het wordt steeds populairder, het pimpen van caravans. De Facebook groep ‘Pimp je caravan‘ organiseerde twee jaar geleden het allereerste Pimpweekend in Benschop. Vorig jaar was er ook zo’n weekend. Ook dat was weer een groot succes dus is het dit jaar tijd voor de derde editie.

Net als vorig jaar is het weekend in principe bedoeld voor mensen die er het hele weekend met hun gepimpte caravan kamperen, maar is er ook een dag waar gasten een kijkje kunnen nemen.

Die dag wordt nu het Pimpfestival genoemd en is bedoeld voor iedereen die benieuwd is hoe je een saaie caravan of camper van binnen of van buiten om kunt toveren tot je eigen unieke reispaleis? Dan ben je op zaterdag 26 mei tussen 11 en 17 uur van harte welkom op Charmecamping Hartje Groen in Schaijk. Hier vind je niet alleen voor een hoop inspiratie maar kunnen de vele ervaringsdeskundigen je ook voorzien van vele tips!

Gepimpte Caravan Weekend

Er zijn tijdens dat weekend op deze camping zo’n 100 gepimpte caravans en campers ter ere van het Gepimpte Caravan Weekend. Een groot deel daarvan doet zaterdag mee aan het Pimpfestival. De De trotse eigenaars delen graag hun kluservaringen met je.

En nog veel meer

Maar er is meer dan alleen caravans pimpen. Je kunt ook smikkelen bij de foodtrucks, snuffelen rond de hippe marktkramen of één van pimpworkshops volgen. Ook kun je je stem uitbrengen op het mooist pimpproject en genieten van de live muziek. Ook voor de kinderen is er van alles te doen. Het Pimpfestival wordt vrijwillig georganiseerd door een paar overenthousiaste pimpers en is gratis te bezoeken.

Meer informatie kun je vinden op de Facebookpagina van het evenement.

Like dit artikel
Tweet dit artikel