Plat op te bergen pannenset van Sea To Summit

X-Set 21 pannenset

Plat op te bergen pannenset van Sea To Summit

Sea To Summit introduceert de X-set 21, een slimme pannenset om mee te nemen op kampeervakanties en expedities. Lichtgewicht kampeerders zullen hebben gemerkt dat pannen lastige dingen zijn om op te bergen.

De X-set 21 is voor dat doel ontworpen, deze is namelijk heel compact op te bergen. De pannen hebben een ingenieus vouwsysteem waardoor de pan en kommen helemaal plat opgeborgen kunnen worden.

Op deze manier heb je alles netjes bij elkaar zodat je het makkelijk op kunt bergen en meenemen.  De Sea To Summit X-set 21 bestaat uit een X-Pot, X-Bowl en X-Mug. Ze zijn BPA vrij en worden geleverd in een handige opbergtas.

X-Pot

X-Pot 21De X-Pot is een inklapbare kookpan die de hittegeleiding van aluminium combineert met de flexibiliteit van silicone. De harde geanodiseerde aluminiumbodem zorgt voor een snelle kooktijd terwijl de hoge silicone wanden geschikt voor roeren. De X-Pot heeft een inhoud van 1,4 liter, prima geschikt voor het koken van een maaltijd voor twee kampeerders.

X-Bowl

De X-Bowl is een lichtgewicht kom gemaakt van flexibel siliconenmaterialen. Hij kan helemaal plat worden opgeborgen. De kom heeft een soepele rand, een maatindeling en een sterke, krasvaste en hittebestendige bodem. De inhoud bedraagt 650 ml.

X-Mug

De X-Mug is lekker groot, met een inhoud van 480 ml. De beker is dankzij de compacte pakmaat zeer eenvoudig mee te nemen. Verder is de X-Mug klein en plat op te vouwen dat hij makkelijk in de rugzak past. De X-Mug is gemaakt van flexibel siliconenmateriaal en voorzien van stijve ringen die voor voldoende stevigheid zorgen om de beker stevig vast te pakken.

Meer informatie

De Sea to Summit X-set 21 is verkrijgbaar bij diverse outdoorwinkels en via webshops. Consumentenadviesprijs € 79,95. Hij is verkrijgbaar in een uitgebreidere versie, namelijk de X-set 31. Deze kost € 107,95. Ga voor meer informatie naar www.technolyt.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel