Polar 560 CTV Customized

Polar 560 CTV Customized

Polar 560 CTV Customized

Het Zweedse Polar caravans heeft het een tijdje moeilijk gehad, maar is weer helemaal terug. Het maakt nog steeds deel uit van SoliferPolar AB, waarmee het de meest noordelijke caravan- en camper fabrikant ter wereld is.

Bij Polar werken momenteel dan meer 60 ervaren medewerkers met toewijding aan caravans en campers van hoge kwaliteit. Polar heeft het programma laatst behoorlijk omgegooid, en met succes.

Tot nu toe is het Polar programma van modeljaar 2018 zeer succesvol ontvangen. Het programma begint bij de Polar Original, die allesbehalve karig is uitgevoerd. Wie meer eisen stelt komt bij de Selected uit. De Customized is het zeer complete topmodel van Polar. En met name deze Customized serie blijkt een schot in de roos te zijn. Bij de Polar Customized kan de klant de caravan namelijk geheel naar eigen idee samenstellen, en dat voor een vaste prijs. Er wordt thuis dus heel wat geschetst voordat de klant naar de dealer stapt. De importeur van Polar vertelde ons over het onderstaande voorbeeld over een heel bijzondere variant waarover ze bij Polar zo enthousiast zijn, dat ze deze indeling ook een naam hebben gegeven: de Polar 560 CTV Customized.

Polar 560 CTV Customized

Polar 560 CTV CustomizedVan buiten valt op dat deze Polar aan de voortentkant meer ramen heeft dan gebruikelijk. De wasruimte/WC links bevindt zich achter, rechts achter vinden we het 154cm brede bed. Er zijn diverse klantaanpassingen in o.a. hangkast en keuken. Ook koos de klant voor zwarte striping in plaats van het traditionele Polar-blauw.

De Customized serie heeft standaard leer, centraal stofzuigsysteem, climatecontrol, automatische gasflesomkoppelaar en Tevens behoort o.a. tot de standaard uitrusting, Wifi op en om de caravan, gasoven, grote koelkast met vriezer, luxere radio/DVD speler, de uitrusting die ook in de Selected serie standaard is.

De Polar 560 CTV Customized weegt 120 kg meer dan de Polar 560 Original (af-fabriek incl. 40 liter water 1410 kg) en wordt geleverd op een 1890 kg as. De Polar 560 Customized kost in alle indeling varianten, met alle klantwensen € 58.086,00 incl. BTW. Dit geldt dus ook voor deze heel speciale Polar 560 CTV Customized.

Like dit artikel
Tweet dit artikel