Primeur op Kampeer & Caravan Jaarbeurs: caravan in uw kleur

kampeerzaken.nlVolgens Polar Caravans is de nieuwe Polar 5600, die op de komende Kampeer & Caravan Jaarbeurs wordt getoond, een perfecte mix van Scandinavische moderne kunst en het nieuwste hi-tech comfort. Dat is een hele mond vol voor een caravan, maar Polar heeft hier inderdaad goed haar best gedaan. Leuk detail is dat u zelf de kleur van deze nieuwe Polar caravan uit kunt kiezen.
 
De buitenzijde is uitgevoerd in gladde beplating, de aluminium borders en kunststof details zijn in donkergrijs. Op het dak en de zijwanden vindt u zwarte decoratie. De overige delen kunnen geleverd worden in zilver, fel rood of elk gewenste verf-kleurnummer.
kampeerzaken.nlDe Polar 5600 kan dus gekozen worden in uw eigen favoriete kleur. De indeling is gebaseerd op het meest verkochte model, nu verpakt in een bijzondere uitvoering met moderne functionele details gecombineerd met een hip uiterlijk. Het gedurfde design aan de buitenzijde garandeert verder vele nieuwsgierige en waarderende blikken onderweg en op de camping.
Naast de omvangrijke uitrusting van de standaard Polar modellen is de 5600 nog extra voorzien van o.a. tapijt onder de rondzittafel, koelvriescombinatie, buitengasaansluiting in disselbak, wijnkoeler, Dometic afzuigkap en getinte ramen.
kampeerzaken.nlDe nieuwe aanwinst van Polar Caravans is te bewonderen op de Kampeer Caravan Jaarbeurs, hal 12 stand C036. Meer info op ww.polarcaravans.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel