Polar caravans nu ook 2,30 m breed

kampeerzaken.nlVoor kampeerliefhebbers die altijd al een Polar caravan wilden hebben maar die de breedte van 2.50 meter toch wat te breed vonden, is er goed nieuws. De in september 2006 al door ons aangekondigde versie van 2,30 m breed is gereed en staat bij de importeur in de showroom. De smalle Polar is geheel opnieuw ontwikkeld. Er worden 2 verschillende maten (5.20 en 5.60 meter) in verschillende indelingsvarianten aangeboden.
 
Polar 520
De Polar 520 is de kleinste van het stel. Het is een caravan voor mensen die geen compromissen willen sluiten als het om de kwaliteit van de caravan gaat. Hij wordt op dezelfde wijze gebouwd als zijn bredere broers, alleen is het geheel in de Polar 520 wat knusser. Met het comfort van thuis, zoals vloeistofvloerverwarming en een comfortabel bed met binnenveringmatras, oplegmatras en lattenbodems. Met alles onder handbereik is deze caravan er klaar voor om met u het grote vakantie avontuur aan te gaan.
kampeerzaken.nlPolar 560
Wenst u toch wat meer binnenruimte dan is er de Polar 560. Ook in 2.30 meter breed biedt deze diverse indelingsvarianten met 2 x éénpersoonsbedden of een twee-persoonsbed.
Klaar voor de winter
Uiteraard zijn ook de smallere Polar caravans helemaal klaar voor de winter met de Alde Compact 3010 vloeistofverwarming (gas en 230V), grote boiler (gas en 230V) en vloeistofvloerverwarming.
Compleet
Verder is de standaarduitrusting is zeer compleet met o.a. radio/cd/mp3-speler, handdoekdroger, afzuigkap, groot dakluik, alu-velgen, reservewiel met houder, neuswiel met kogeldrukweger, WS-3000 stabilisator etc.etc.

Meer info bij Martens Caravans in Brummen, www.polarcaravans.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel