Polydaun slaapzak met uitritsbare katoenen binnenzak

kampeerzaken.nlPolydaun Outdoor Gear brengt dit seizoen een nieuwe gepatenteerde slaapzak op de Nederlandse markt: De Stern. Deze unieke slaapzak uit de Classic Travel collectie heeft een uitritsbare katoenen binnenzak. Hierdoor wordt onnodig woelen voorkomen en lig je niet na een paar keer draaien strak gewikkeld in je losse lakenzak.
 De Stern biedt echter nog meer voordelen. Zo kan wanneer het warmer wordt in één simpele beweging de bovenkant van de slaapzak worden afgeritst. Dit terwijl je in de binnenzak van de slaapzak blijft liggen. Deze zorgt er dan voor dat je ook tijdens de warmere nachten koel kunt slapen. De binnenzak kan ook in zijn geheel uit de slaapzak worden geritst en dan als losse lakenzak worden gebruikt.
Naast individueel slapen in de Stern, zijn er nog andere opties. Bij warmere temperaturen kunnen zelfs 2 personen de Stern gebruiken als zomerslaapzak. Door de slaapzak open te vouwen ontstaan er 2 compartimenten met een zachte isolerende onderlaag en een koele bovenlaag. De slaapzak overbrugt probleemloos temperatuurverschillen vanaf 4º C. tot en met 25º C. De Stern is lekker warm wanneer het nodig is en heerlijk koel wanneer de nachten warmer zijn.
De Stern heeft een royalere maat dan gebruikelijk, namelijk 85×210 cm. De slaapzak beschikt over een rits met dubbele runner die zorgt, indien gewenst, voor extra ventilatie bij bijvoorbeeld de voeten. De Stern heeft een 100% perkal katoenen tijk en een IsoCraft®-vulling. Deze vulling is anti-allergisch en biedt door zijn open structuur een uitstekende warmte-isolatie.
Doordat alle slaapzakken uit de Polydaun Classic Travel collectie dezelfde ruime maatvoering hebben, zijn ze eenvoudig onderling koppelbaar. De slaapzakken zijn goed machinewasbaar en hebben een zeer korte droogtijd. Polydaun geeft twee jaar garantie op eventuele fabricagefouten.
De Stern slaapzak is verkrijgbaar bij alle gerenommeerde kampeerspeciaalzaken.
Voor meer informatie: www.polydaun.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel