Treffen eigenaars polyester caravans en campers

Voor het derde achtereenvolgende jaar wordt er een kampeerweekend georganiseerd voor eigenaren van polyester caravans en campers, het Polyester Treffen. In navolging op het succes van de bijeenkomsten in 2005 en 2006 is het ook dit jaar de bedoeling om met een beperkt aantal deelnemers een broederlijke en gezellige sfeer te bereiken.

 Het polyester.caravaning-weekend wordt gehouden op 1 t/m 3 juni 2007 op Camping Warnsborn bij Arnhem. Deze camping, gelegen vlakbij de Schelmseweg met Burgers Zoo en het Openluchtmuseum en op een steenworp afstand van de Hoge Veluwe is nog steeds een oase van rust, en past qua ligging en sfeer uitstekend bij dit Treffen.
Normaal worden er geen groepen toegelaten op deze camping (hoewel dit in de jaren ’70 wel anders was, weten we uit ervaring), maar het beheerdersechtpaar Margot en Felix Breukers is zo enthousiast over polyester.caravaning dat zij voor dit treffen graag een uitzondering maken. Voor het verblijf op de camping betalen deelnemers het speciale tarief van € 33,00. Het is mogelijk om het verblijf op de camping te verlengen a € 17,48 per nacht.
Tijdens dit weekend staat er een bezoek aan de BIOD fabriek op het programma, gecombineerd met een optocht van alle deelnemende caravans door het fraaie Gelderse landschap.
Aanmelden kan per mail via polyester.caravaning@tiscali.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel