PopUp Club houdt vierde PopUp Weekend

De PopUp Club organiseert op 1 t/m 3 juni 2007 haar vierde PopUp Weekend. In dit weekend, dat wordt gehouden op Camping De Boomgaard te Bunnik, komen eigenaren en liefhebbers van deze bijzondere vouwwagens bij elkaar om in een ongedwongen sfeer ervaringen uit te wisselen.

 
De PopUp is een vouwwagen die je gemakkelijk in je eentje opzet door het dak middels een ingenieus kabelsysteem omhoog te schuiven. Als je de wagen daarna met de vier uitdraaisteunen stabiel hebt gezet schuif je de bedplanken als een lade soepel naar buiten. Daarna kun je met het tentdoek eenvoudig de slaapcabines in elkaar zetten. Op die manier is de vouwwagen zonder haringen en in tien minuten opgezet.
De PopUp Club is een club van liefhebbers van deze in Nederland zeldzame (Amerikaanse) vouwwagens. Op de website www.popupclub.nl kan je alle informatie en wetenswaardigheden over de vouwwagens en de club vinden. De club organiseert elk jaar twee PopUp-weekenden als gezellig treffen. Daarnaast worden nog andere activiteiten ontplooid, zoals een PopUp Run.

Like dit artikel
Tweet dit artikel