Portable satellietontvanger van Megasat

Megasat Countryman GPS Plus

Countryman GPS Plus. nieuwe portable satellietontvanger van Megasat

Megasat laat op de CMT in Stuttgart een nieuwe portable satellietontvanger zien die heel compact is gebouwd. Daardoor kun je hem gewoon in een koffertje mee nemen.

De ontvanger stelt de LNB bovendien geheel volautomatisch in, zodat je de de satellieten eenvoudig en probleemloos binnen enkele minuten kunt vinden.

De nieuwe satellietontvanger heet Countryman GPS Plus. Tijdens het transport kun je hem meenemen in een handzaam koffertje. Op de camping of camperplaats is het een kwestie van uitpakken en enigszins in de goede richting neerzetten. Dankzij het ingebouwde GPS systeem weet de ontvanger precies wat de beste hoek en richting moet zijn om een optimale ontvangst te kunnen krijgen.

De Countryman GPS Plus weet de 10 standaard geprogrammeerde satellieten met de AutoSkew functie, die de LNB bijstelt, dan ook binnen enkele minuten te vinden. Als de gebruiker een ander kanaal kiest, waar een andere satelliet voor moet worden gevonden, dan helpt de DiSEqC funktie daarbij. Die corrigeert bij het omschakelen namelijk automatisch de positie van de LNB.

Door de vlakke bouwvorm kan de ontvanger moeiteloos op alle mogelijke recreatievoertuigen en andere oppervlakten worden geplaatst. De Countryman GPS Plus heeft een adviesprijs van 1099 euro.

Like dit artikel
Tweet dit artikel