Pössl 2WIN Style is Kampeerauto van het Jaar 2012

kampeerzaken.nlDe 2WIN Style buscamper van Pössl  is dinsdag met een overtuigende meerderheid van stemmen uitgeroepen tot "Kampeerauto van het jaar 2012".

 

De uitslag van de publieksverkiezing werd bekendgemaakt tijdens de laatste dag van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Het beurspubliek en leden van de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) bepaalden samen de uitslag, zowel de beursbezoekers als de camperaars van de NKC beoordeelden de recent gerestylde Pössl als de beste kampeerauto.


 

Via een voorverkiezing op de website van de NKC waren de twaalf campers geselecteerd die aan de eindronde zouden deelnemen, en wel in vier categorieën: buscamper, alkoof, semi-integraal en integraal camper.

 

In deze categorieën eindigden op de eerste plaats:

  • Pössl 2WIN Style (buscamper)
  • Dethleffs ALPA (alkoof camper)
  • PLA S741 (semi-integraal camper)
  • Hymer Exsis-i (integraal camper)

 

De categoriewinnaar met de gemiddelde hoogste score, de Pössl 2WIN Style, werd de Kampeerauto van het jaar 2012.

 

De winnende Pössl 2WIN Style werd met name geprezen om zijn nieuwe, innovatieve indeling, de prijs-kwaliteitverhouding en de goede ergonomie. Ook de ledverlichting, het toilet en de doucheruimte werden als zeer goed en vernieuwend ervaren. En zo won een camper die al wat jaartjes meedraait, na een ingrijpende restyling. Vorig jaar werd de integraal van Adria, de Sonic I 700 SP, eerste.

 

De verkiezing werd voor de vijfde keer gehouden en is een initiatief van de NKC en de beursorganisatie VNU Exhibitions.

Like dit artikel
Tweet dit artikel