Pössl presenteert Summit 600 Plus actiemodel op Caravan Salon

Pössl Summit 600 Plus

Pössl Summit 600 Plus actiemodel

DÜSSELDORF –Pössl start het nieuwe modeljaar met onder meer een speciaal actiemodel, namelijk de Summit 600 Plus.

De Duitse buscamperspecialist brengt voor modeljaar 2018 een model op de markt dat ondanks de aantrekkelijke prijs een omvangrijke uitrusting heeft. Exclusief BPM is dit model bij onze oosterburen verkrijgbaar vanaf zo’n 39.000 euro.

Uiteraard is de Summit 600 Plus slechts één van de vele noviteiten die Pössl op de Caravan Salon in Düsseldorf (26 augustus t/m 3 september) zal tonen.

Pössl Summit 600 Plus

Pössl Summit 600 Plus Zoals de naam waarschijnlijk doet vermoeden is de Summit 600 Plus net geen zes meter lang. Achterin beschikt de buscamper over een dwars geplaatst tweepersoons bed van 1,46 m breed. Daarvoor, aan de linkerzijde, bevindt zich de multifunctionele was/toiletruimte, die door Pössl ‘Multischwenkbad’ wordt genoemd. Aan de rechterzijde bevindt zich, zoals gebruikelijk bij buscampers van dit formaat, het keukenblok.

Op de optielijst staan onder meer een uitklapbare opstap, een hor voor de schuifdeur, cruise control, traction conctrol, lichtmetalen velgen en metallic lak. Dat betekent dus ook dat die zaken niet tot de standaard uitrusting behoren. Wat Pössl wél in de Summit 600 Plus heeft verwerkt, zijn de fraaie Seitz Luxus ramen die nagenoeg vlak in de carrosserie worden ingebouwd en zijn voorzien van Seitz Luxus rollo’s traploze raamuitzetters.

Veiligheid

Pössl past in de Summit 600 Plus bovendien een nieuwe gordelvoering door. De veiligheidsgordels worden voortaan van buiten naar binnen gevoerd, wat volgens Pössl een gewichtsbesparing van ongeveer 10 kilo oplevert. Ook zijn kinderzitjes hierdoor eenvoudiger te plaatsen, terwijl de Summit 600 Plus optioneel ook met Isofix bevestigingen kan worden uitgerust.

Like dit artikel
Tweet dit artikel