Powerbank op waterstof voor onherbergzame gebieden

Brunton energybank

Altijd energie voorhanden met deze waterstof powerbank.

ZOETERMEER – Met de Brunton Hydrogen Reactor heb je altijd een extra energiebron voorhanden. De Hydrogen Reactor van Brunton levert namelijk elektriciteit met behulp van een waterstofpatroon. Het is een kwestie van de patroon in de reactor draaien, door een reactie van waterstof met zuurstof komt er vervolgens energie vrij.

Je kunt je smartphone met één patroon tot drie keer opladen. Op die manier heb je ook “in the middle of nowhere” een energy back-up bij de hand. Dat heeft zijn voordelen tijdens lange tochten in onherbergzame gebieden.Standaard heeft de Brunton waterstof-powerbank een USB-uitgang waarmee deze geschikt is voor het opladen van allerhande mobiele devices en camera’s. De energie die door één patroon “Hydrocore”, wordt opgewekt is vergelijkbaar met de energie van 15 +AA batterijen. Je kunt de waterstofpatronen zelf opladen met de Brunton H2O Hydrolyser™, maar ook gratis bij alle Bever winkels in Nederland. Desgewenst kun je daar ook terecht om je lege Hydrocore gratis om te ruilen voor volle.

De Brunton Hydrogen Reactor weegt 14 gram en is nog geen 15 cm lang. De consumentenadviesprijs bedraagt € 150,-, voor dat bedrag worden er ook twee Hydrocore waterstofpatronen bij geleverd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel