Première op de Caravan Salon Düsseldorf: Tabbert PEP

De nieuwe Tabbert PEP beleeft zijn première op de Caravan Salon 2016

De nieuwe Tabbert PEP beleeft zijn première op de Caravan Salon 2016

DÜSSELDORF – Nog een paar weken en de Caravan Salon in Düsseldorf gaat weer van start. Nu het weer beter gaat met de economie en in de caravan- en camperbranche, zijn er ook des te meer noviteiten. Dat zijn er dit jaar dan ook een heleboel. Tabbert heeft ook een noviteit, maar houdt het nog even spannend voor ons.

Met de nieuwe PEP serie gaat Tabbert zo te zien een nieuwe, jongere doelgroep aan proberen te spreken. Er is tot nu toe niet meer bekend dan een rendering van de buitenkant en een flitsend filmpje. Dat zal zo blijven tot de PEP eind deze maand zijn premiere beleeft op de Caravan Salon.

Jongere doelgroep

tabbert-pepHet moge duidelijk zijn dat de PEP een veel modernere en ‘jeugdigere’ caravan is dan we van Tabbert gewend zijn. Ook het flitsende filmpje en het persbericht van Tabbert doen vermoeden dat Tabbert niet alleen meer de wat conventionelere kampeerders wil aanspreken, maar zich ook gaat richten op de jongere gezinnen.

Volgens Tabbert heeft de PEP een trendy exterieur en interieur en is de gehele caravan (uiteraard) in “premium kwaliteit” uitgevoerd. De buitenzijde is uitgevoerd in glad aluminium, het interieur heeft een bijzondere kleurstelling en is voorzien van een sfeervol verlichtingsconcept met hoogwaardige, vlakke LED’s.

Caravan Salon

De Tabbert PEP is verkijgbaar vanaf de Caravan Salon Düsseldorf en wordt vooralsnog geleverd in de volgende 3 indelingen:

  • 490 TD 2,3 met 2 dubbele bedden
  • 540 E 2,3 met dubbel bed en 2 éénpersoons bedden
  • 550 DM 2,3 met dubbel bed en breed stapelbed

Prijsvraag

Wie graag met de PEP op pad wil: Tabbert heeft ook een actie georganiseerd waarbij je een trip met de Tabbert PEP kunt winnen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel