Presentatieshow bij Kampeercentrum De Jong

kampeerzaken.nlWie na de Kampeer en Caravans Jaarbeurs nog graag wil nagenieten en veel caravan-, camper-, vouwwagen- en kampeernieuws wil zien, kan terecht op de presentatieshow van Kampeercentrum de Jong in Hillegom – De Zilk.

 

Deze presentatieshow wordt gehouden van 29 oktober t/m 6 november en op 2 extra koopzondagen, namelijk 30 oktober en 6 november. Naast de Caravan van het Jaar, de Hobby Premium, vindt men er bijna alle populaire merkenmerken zoals Hobby, Eriba, Fendt, Bürstner en Carado. In de vouwwagenhal vindt men o.a. vouwwagens van het populaire merk Jamet, en op campergebied zijn er campers van de merken Hymer, Bürstner en Carado.

 


 

Jubileumvoordeel

Kampeercentrum de Jong bestaat komend voorjaar 40 jaar, wat De Jong graag viert met alle bestaande klanten en nieuwe klanten. Met de gedachte dat De Jong zonder die klanten nooit 40 jaar had kunnen bestaan , trakteert De Jong een jaar lang op vele voordeelaanbiedingen. Zo zijn er speciale jubileumpakketten en een De Jong Jubileum voortent ontwikkeld, welke worden aangeboden en worden aangeboden met 40% jubileumkorting. Meer informatie over deze jubileumpakketten en overige jubileumacties vindt men op www.kampeercentrumdejong.nl.
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel