Primus Campfire Prep Set en Cutting Set

primus kooksets

Prep Set en Cutting Set van Primus

ZOETERMEER – Kookliefhebbers zullen de vijfdelige Campfire Prep Set en Cutting Set, die Primus introduceert, weten te waarderen. Beide sets zijn door Primus speciaal ontwikkeld voor mensen die graag koken maar ook veel onderweg en in de buitenlucht zijn.

De sets zijn niet alleen mooi maar ook bovenal erg praktisch. Ze bestaan uit alle tools die je nodig hebt om in de buitenlucht een heerlijke maaltijd te bereiden.

Primus Prep Set

Primus Prep SetDe Campfire Prep Set bestaat uit een Campfire koksmes met een lemmet van 12 cm waarmee je groenten, vlees en verse kruiden kunt snijden. Met de spatel, vork en lepel van duurzaam eikenhout kun je sla mengen of het vlees op het vuur keren. Daarnaast is er nog de rasp van duurzaam RVS, die ideaal is om knoflook, wortel, ui of citroen te raspen.

Om de Prep Set netjes op te bergen wordt hij geleverd in een mooie opberghoes met extra ruimte voor een peper- en zoutsetje en een flesje olie. Je kunt de foedraal ook ophangen zodat je het kookgerei er gemakkelijk in en uit kunt schuiven. Na gebruik rol je het geheel op en was je thuis alles af.

Primus Cutting Set

Primus Cutting SetDe Primus Cutting Set is een praktische aanvulling op de Prep Set, hij bestaat uit een RVS-koksmes met een lemmet van 15 cm, een praktische opberghoes met gladde coating die je als onderlegger kunt gebruiken en een eikenhouten snijplank. Eikenhout is niet alleen sterk maar heeft ook een natuurlijk desinfecterend effect.

Meer informatie

De sets zijn beide verkrijgbaar bij de outdoor speciaalzaak en diverse webshops. Kijk voor meer informatie op www.primus.eu. De adviesverkoopprijs is € 64,95 per set.

Like dit artikel
Tweet dit artikel