Primus CampFire Stainless Steel pannenset

Primus Campfire pannenset

Koken in de buitenlucht met de Primus Campfire pannenset

ZOETERMEER – Primus zelf noemt het een “culinaire pannenset to go”, de nieuwe RVS pannenset waarvan de pannen zo sterk zijn dat je er ook op een open vuur mee kunt koken.

De CampFire Stainless Steel Pannenset van Primus is dan ook speciaal ontwikkeld voor koken in de buitenlucht, iets dat steeds meer hot en trendy is.

Dankzij de slimme, inklapbare handvaten en de bijgeleverde opberghoes is de set compact mee te nemen zodat je kunt kokerellen waar je wilt, voor zover toegestaan.

De robuuste pannen zijn gemaakt van 18/8 roestvrijstaal zodat ze jaren kunnen gaan. De drie- en vijfliter pot hebben elk een hengsel om de pan boven het vuur te hangen. De deksels van de Campfire set kunnen tevens dienst doen als vergiet. De koekenpannen hebben een bodem met een aluminium kern voor gelijkmatige hitteverdeling.

De Primus Campfire Stainless Steel Set is verkrijgbaar in de outdoor-speciaalzaak, je kunt kieze uit een grote of een kleinere set. De grote set bestaat uit een koekenpan (diameter 25 cm) en pannen van 1,8 l en 3,0 l. De advieswinkelprijs hiervan is € 89,95. De kleine set bestaat uit een koekenpan (diameter 21 cm) en pannen van 1,0 l en 1,8 l. Deze heeft een advieswinkelprijs van € 54,95. Eventueel zijn de pannenook los verkrijgbaar. Voor grotere groepen is er ook een Campfire pan van 5 liter verkrijgbaar.

Meer informatie over de Primus Campfire pannen vind je op Primus.eu.

Like dit artikel
Tweet dit artikel