Primus Kuchoma Grill

Primus Kuchoma Grill

Primus Kuchoma Grill – grillen en bbq’en op gas

ZOETERMEER – Er zijn genoeg mensen die niet alleen thuis, maar ook op de camping of tijdens het picknicken willen grillen. Dan kun je denken aan barbecueën met houtskool of briketten, maar in veel gevallen is het makkelijker om een grill op gas te gebruiken.

Die zijn nameijk veel sneller warm en produceren bijna geen rook en daarmee ook veel minder overlast voor de medekampeerders. Het Zweedse Primus speelt in op die behoefte met de nieuwe Kuchoma Grill, die het op de Outdoor Messe 2017 introduceerde.

Dit Scandinavische kwaliteitsproduct is zo ontwikkeld, dat het in ingeklapte toestand gemakkelijk met één hand kan worden gedragen. Dankzij de Piezo-ontsteking en de uitklapbare poten kun je in no-time gaan grillen.

Het apparaat biedt de mogelijkheid om van zowel directe als indirecte warmte gebruik te maken. Ook kun je op het gesloten deksel de stokbroodjes opbakken, terwijl het geopende deksel weer een goede beschutting tegen de wind biedt. De Kuchoma Grill is voorzien van een anti-aanbaklaag zodat je hem na gebruik makkelijk schoon kunt maken. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zoals RVS, eikenhout en messing heeft dit in Europa vervaardigde apparaat een lange levensduur. Standaard is de Kuchoma Grill geschikt om met gascartouches te gebruiken. Er is ook een adapter leverbaar waarmee je hem ook op grotere gasflessen aan kunt sluiten. Ook is er een handige draagtas als accessoire leverbaar.

De Kuchoma Grill weegt 4500 gram, en meet  44,8 x 15,6 x 30,6 cm. De winkelprijs is nog niet bekend.

Like dit artikel
Tweet dit artikel