Prostor e-bike fietsendrager

prostor-e-bike-drager

Fietsen of e-bikes eenvoudig mee met de Prostor E-bike lift

ZOETERMEER – Op de komende Kampeer & Caravan Jaarbeurs presenteert het Belgische merk Prostor, dat we voornamelijk van de uitdraaibare luifels kennen, een speciale fietsendrager om e-bikes achter op de camper mee te kunnen vervoeren.

De fietsendrager is voorzien van een handig liftsysteem om de e-bikes eenvoudiger hoger tegen de achterwand van de camper te kunnen plaatsen.

Vooral wie met een elektrische fiets op pad gaat, gaat er natuurlijk van uit dat het gemak de mens moet dienen. Dat geldt ook voor de fietsendrager. Omdat een e-bike meestal meer dan 20 kilo weegt is het vaak een behoorlijke klus om die op de fietsendrager te krijgen, zeker als die fietsendrager, zoals je bij campers vaak iet, wat hoger is bevestigd.

prostor-e-bike-dragerMet de Prostor E-bike lift fietsendrager kan men de drager eerst naar beneden laten zakken zodat de fiets er eenvoudig op kan worden gereden. Daarna kan men de drager middels een druk op de knop door de elektromotor weer omhoog laten schuiven. En zo dient het gemak inderdaad de mens.

De Prostor E-bike lift heeft een draagvermogen van 60 kilo en kan daarmee 2 elektrische fietsen of (afhankelijk van het gewicht) tot 4 normale fietsen vervoeren. Bovendien kan de dragergewoon worden gemonteerd de bestaande montagepunten op de achterwand van de of caravan. Voor de bediening is 12V benodigd, er is ook een noodbediening voorhanden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel