Prostor luifels bij Memo Handelsonderneming

kampeerzaken.nlHet Belgische Brustor NV, producent van zonweringssytemen voor woningen en bedrijfsgebouwen, kondigde eind augustus 2006 tijdens de Caravan Salon te Düsseldorf aan om opnieuw luifels voor vrijetijdsvoertuigen te gaan produceren. Het eerste model is de nieuwe Prostor 500 luifel. In de loop van 2007 zal het gamma verder uitgebreid worden met de Prostor Camproom (uitbreidingset van zijwanden en voorwand) en de Prostor 600 luifel (dakmontage).
 De Prostor 500 luifel (wandmontage) onderscheidt zich door o.a. volgende kenmerken:
– De zijkappen zijn in 100% aluminium en gelakt in hetzelfde kleur als de luifelkast. Dit duurzaam voordeel maakt de luifel slag- en schokvast zonder onderhevig te zijn aan verouderingsproces.
– De gepatenteerde Power LED verlichting in het midden van de luifel is een optie die u nog langer laat genieten van de zomeravonden. De bekabeling wordt volledig weggewerkt in de voorziene kabelgoten.
– Het trendy PVC doek wordt vervaardigd uit in één stuk, waardoor er geen lasnaden zijn en waardoor de volledig uitval van het doek bedrukt is. Het doek is beschikbaar 4 verschillende kleurencombinaties.
– Het revolutionair 5-kabelsysteem in de knikarmen garandeert u een 10x langere levensduur dan de klassieke kabels.
– De motor met noodhandbediening is volledig geïntegreerd in de oprolbuis. Daardoor wordt de afmeting van de luifelkast niet langer, maar ook de breedte van het doek wordt niet aangetast.
– Het automatisch slot aan beide zijden van de voorlijst zorgen voor een extra veiligheid tijdens het rijden.
– De Prostor 500 luifel gaat tot 5,50 m met één en dezelfde luifelkast, waardoor het gewicht alsook de afmetingen kleiner zijn dan de traditionele luifels.
Ook voor de stacaravans biedt Brustor een innovatieve oplossing in de vorm van de Prostor P6, een parasolsysteem dat zowel manueel als elektrisch kan bediend worden. Bij de manuele versie wordt het gewicht gecompenseerd door een gasdrukveer waardoor de parasol in één simpele glijbeweging geopend of gesloten wordt (One Step). Bij de elektrische versie zorgt één enkele geïntegreerde buismotor ervoor dat 1,2 of 4 parasols in een minimum van tijd gelijktijdig openen of sluiten. De Prostor P6 kan tegen de wand van de stacaravan gemonteerd worden of in de grond verankerd worden.
Brustor NV voert zijn Prostor luifels uit naar groothandels en constructeurs over heel de wereld. In Nederland werd gekozen voor Memo Handelsonderneming en haar uitgebreide dealernetwerk. De kwaliteit van de innovatieve Prostor producten in combinatie met de gedrevenheid en professionalisme van de Nederlandse partner zullen leiden tot een uitstekende service vóór en na verkoop.
De Prostor by Brustor producten zullen in Nederland voorgesteld worden op de stand van Memo Handelsonderneming tijdens de kampeerautobeurs Campervision te Houten van vrijdag 23 februari 2007 t/m zondag 25 februari 2007.
Memo Handelsonderneming is importeur van exclusieve en kwalitatief hoogwaardige camper en caravan accessoires. Naast hun eigen producten, vertegenwoordigt Memo in Nederland de volgende merken: Prostor by Brustor, A-Linnepe, Dipol, Armaplate security, Heosolution en Hindermann.
Meer info over Memo Handelsonderneming op www.autoproducten.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel