Puur Naturisme brengt alles over naturisme

Homepage Puur Naturisme

Op Puurnaturisme.nl vind je alles over naturisme en naaktrecreatie

BARENDRECHT – Madeleine van de Wouw en John de Graaff van Puuropreis.nl hebben een nieuwe site gelanceerd. Puurnaturisme.nl is helemaal gewijd aan nieuws, informatie en reisreportages over naturisme en naaktrecreatie. 

Volgens Madeleine van de Wouw en John de Graaff, initiatiefnemers van Puuropreis.nl en Puurnaturisme.nl is er veel interesse voor het thema naturisme op Puuropreis.nl. “Dit wilden we verder uitbouwen, vandaar dat het naturisme nu een eigen plek heeft op Puurnaturisme.nl. De verhuizing van die informatie gaf ons op Puuropreis.nl bovendien de mogelijkheid om het thema cultuur toe te voegen en verder uit te breiden.” Op Puuropreis.nl is de focus komen te liggen op nieuws, achtergrondartikelen, reisverhalen en vakantieaanbod rond de thema’s wellness, ecotoerisme/natuur en cultuur.

Naakt op de ANWB Outdoor en Kampeerdagen

Op Puurnaturisme.nl vind je nieuws over naturisme, maar ook reisreportages en informatie over naaktrecreatie in de breedste zin van het woord. Zo besteedt Puurnaturisme.nl aandacht aan de ANWB Outdoor en Kampeerdagen waar dit jaar voor het eerst de Naturisten Federatie Nederland  (NFN) aanwezig is om bezoekers te laten kennismaken met de naaktrecreatie. Je kunt je nota bene ‘bloot’ laten vereeuwigen met behulp van het cartoon-fotobord.

Puur Naturisme is te volgen op Facebook en Twitter.

Like dit artikel
Tweet dit artikel