RapidHome biedt slimme combinatie van stacaravan en tiny house

RapidHome Tiny House

RapidHome biedt slimme combinatie van stacaravan en tiny house

MHL Nederland en Réseau Rapido hebben begin dit jaar de Nederlandse distributie van het Franse merk RapidHome op zich genomen. RapidHome is gespecialiseerd in chalets en stacaravans.

Maar RapidHome heeft ook een verrijdbaar tiny house in het programma. En hiervan gaan MHL Nederland en Réseau Rapido er twee naar Nederland halen om deze aan het Nederlandse publiek te demonstreren.

RapidHome Tiny House indelingEen verrijdbaar tiny house kan een interessant alternatief zijn voor een stacaravan. Ook hiervoor heb je geen bouwvergunning nodig en hij is normaal over de weg verplaatsbaar. De disselkoppeling kan op de staanplaats worden gedemonteerd.

De tiny house van RapidHome heeft een woonoppervlakte van 15 m² en biedteen compleet ingerichte keuken en badkamer, een eethoek en een tweepersoons slaapkamer met daarboven een slaapkamer voor de kinderen.

Roadshow

De bedrijven gaan één exemplaar neerzetten op een landelijke camping in het midden van het land. Het andere zal door het hele land te zien zijn als het leidend voorwerp van een roadshow. Op die manier hebben volgens MHL Nederland en Réseau Rapido zoveel mogelijk mensen de kans om kennis te maken met een volledig ingericht en gemeubileerd THOW (Tiny House on Wheels) en te kijken of dit iets voor hun is.

Zij kunnen het niet alleen bekijken, maar ook er ook een paar nachten in overnachten. Volgens MHL Nederland en Réseau Rapido is “try before you buy” de beste manier om eerlijk te ervaren hoe zo’n slim huis op wielen aanvoelt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel