RCN Lente Kampeerdagen

RCN Lentedagen

Maak kennis met de RCN campings tijdens de Lente Kampeerdagen

ZOETERMEER – Voor de meeste kampeerders staat het nieuwe kampeerseizoen voor de deur. Voor sommigen is het zelfs al begonnen.

Om dat te vieren, organiseert de RCN een feestelijk weekend in de vorm van de RCN Lente Kampeerdagen. Dat evenement vindt komend weekend plaats, op 23 en 24 april. Er worden dan veel activiteiten georganiseerd op de 9 RCN-campings in Nederland.

De RCN Lente Kampeerdagen zijn bedoeld om kennis te maken met de RCN campings. Tijdens dit weekend zijn er daarom ook activiteiten die je ook kunt zien tijdens een normaal verblijf op een RCN camping. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld meedoen aan dansworkshops of zich laten schminken maar een spannende tocht kriskras over het kampeerterrein maken, net als een echte ANWB kinderinspecteur.

Uiteraard kun je ook kennismaken met de omgeving van de camping, proeven wat er op de menukaart staat of deelnemen aan een sportieve activiteit.

In het RCN Paviljoen dat je op iedere RCN Camping vindt, kun je niet alleen informatie over de vakantieparken vinden maar er ook direct een staanplaats reserveren. Op elk park maak je bovendien kans op een gratis vakantie of een andere prijs.

Je kunt de RCN Lente Kampeerdagen als daggast bezoeken maar ook gebruikmaken van de weekendaanbieding. Die houdt in dat je er dan 3 nachten verblijft voor € 25 per kampeerplaats (maximaal 6 personen en exclusief toeristenbelasting). Als je liever 1 nachtje wilt verblijven betaal je € 15.

Meer informatie vind je op de site van de RCN.

Like dit artikel
Tweet dit artikel