Recordcijfers voor Caravan Salon Düsseldorf

Caravan Salon 2014

Bezoekersrecord voor Caravan Salon 2014

DÜSSELDORF – De Caravan Salon Düsseldorf 2014 heeft records gebroken. De editie van 2014 is de bestbezochte editie sinds het begin van deze beurs. De Caravan Salon benadrukte daarmee haar leidende positie als de grootste beurs ter wereld op het gebied van caravans en campers.

De laatste editie van de Caravan Salon telde 580 exposanten uit 25 landen, die campers en caravans, toebehoren, (voor)tenten, stacaravans en reisbestemmingen presenteerden.

„Met uiterst tevreden exposanten en 192.000 bezoekers heeft de Caravan Salon onze verwachtingen veruit overtroffen en zijn we blij dat we dit jaar een recordaantal bezoekers hadden. We zijn ook verheugd dat ons nieuwe hallenconcept zo goed is ontvangen“, alsdus Joachim Schäfer, bedrijfsleider van de Messe Düsseldorf GmbH.

Een uiterst positieve balans. „Bovendien is het in de huidige marksituatie bijzonder prettig om te zien dat ook ongeveer 25.000 buitenlandse bezoekers de weg naar Düsseldorf hebben gevonden. De beroepsmatige bezoekers komen van over de hele wereld om hier hun zakenpartners te spreken en zich over alle innovaties te informeren“, zegt Schäfer.

© foto: Messe Düsseldorf

Like dit artikel
Tweet dit artikel