Gerrit en Ineke Schippers: RECRON Ondernemers van het jaar

kampeerzaken.nlHet beheerdersechtpaar Gerrit en Ineke Schippers van Camping De Norgerberg in Norg zijn door de RECRON verkozen tot de “Ondernemer van het jaar 2010”. Zij hebben de prijs tijdens de algemene ledenvergadering op 1 december in ontvangst genomen van Geke Faber, scheidend voorzitter van de RECRON.

 

Het ondernemersechtpaar krijgt deze prijs vanwege hun duurzame manier van ondernemen en hun innovatieve beslissingen. Ze weten hun bedrijfsvoering volledig aan te passen aan de natuur op en rond hun prachtige bedrijf en denken vooruit in het vervullen van de wensen van hun gast.


 

kampeerzaken.nlTijdens de uitreiking vertelde Faber over dit ondernemersechtpaar: “De ondernemers aan wie we dit jaar de prijs willen uitreiken zijn 15 jaar geleden in de recreatiesector terecht gekomen. Al snel werd duidelijk dat deze ondernemers met visie en passie stevig aan de slag gingen met het bedrijf. Er werd fiks geïnvesteerd en achter iedere investering zat een gedachte, een verhaal. Bijvoorbeeld dat van het nieuwe toiletgebouw. Die was gepland op een plek waar ook een mooie grote boom stond. De oplossing voor dit probleem was niet kappen van de boom, maar er gewoon rondom heen bouwen. Geen schade aan natuur en met de natuurlijke uitstraling van het gebouw is de boom nog meer tot bloei gekomen.”

 

Gastheerschap, kwaliteit, duurzaamheid, innovatie en samenwerking zijn vanzelfsprekende zaken voor de ondernemers van het jaar 2010. Natuurlijk hebben ze de gouden Green Key, natuurlijk maken ze gebruik van alternatieve energiebronnen. Een houtgestookte ketel verwarmt het hele bedrijf.

Samenwerking met collega’s maar ook met de overheid en met Staatsbosbeheer of Natuurmonumenten zijn eveneens kenmerkend voor het ondernemerspaar. De partijen met wie wordt samen gewerkt hebben vertrouwen in deze ondernemers. Zij komen hun afspraken na en voegen altijd iets toe aan hun omgeving.

kampeerzaken.nlZe zijn innovatief en creatief. Denk daarbij aan de boswachterswoningen die ze in de markt hebben gezet. De ondernemers blijven experimenteren binnen hun bedrijf en tot dusverre zijn zij daarin heel succesvol. Zij testen alles aan de doelstelling die ze hebben. Ze bieden hun gasten Gemoedelijk Gastvrij Genieten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel