Red Dot Award krijgt nu ook categorie voor campers en caravans

Red Dot Award campers en caravans

Red Dot Award krijgt nu ook categorie voor campers en caravans

De bekende designwedstrijd voor productdesign ‘Red Dot Award’ bestaat al sinds 1954. Hij is inde loop der jaren uitgegroeid tot de meest prestigieuze prijs op dit gebied.

Er zijn de afgelopen jaren al de nodige kampeerartikelen in aanmerking gekomen voor een nominatie voor deze prijs, of hebben hen zelfs gewonnen.

Maar de kampeerbranche is springlevend en het niveau van de producten wordt steeds hoger. Er zijn ook steeds meer innovaties, zoals de lichtgewicht bouwwijze van campers en caravans, en ook de integratie van elektronica gaat steeds verder. De organisatie van de Red Dot Award erkent dit nu ook, en heeft met ingang van 2018 dan ook een aparte categorie “campers en caravans”.

Fabrikanten, die menen dat één van hun producten hiervoor in aanmerking zou kunnen komen, hebben tot 16 januari de tijd om zich aan te melden. Ze kunnen eventueel uitstel aanvragen tot 9 februari. Aanmelding is overigens niet alleen mogelijk voor camper- en caravanfabrikanten, maar ook voor de fabrikanten van relevante toebehoren en accessoires.

Like dit artikel
Tweet dit artikel