Redwood Willow tunneltenten

kampeerzaken.nlDe Kampeerwinkel in Zaandam heeft het succesvolle assortiment Redwood-Outdoor tenten uitgebreid met twee nieuwe grote tunneltenten, de Willow 5 en Willow 6.

 

Deze nieuwe modellen tenten, die zijn ontwikkeld aan de hand van de wensen van de klanten van de Kampeerwinkel, hebben een ademend tentdoek en een aluminium knikframe. Door dit frame kan de ruimte in de tent optimaal worden gebruikt.


 

De Willow 5 en Willow 6 zijn standaard uitgerust met een 3-laags Bysonil grondzeil, en een vaste diepe luifel met oprolbare zijkanten. De luifel wordt door middel van een rits aan de tent voor een optimaal gebruiksgemak tijdens het opzetten.

 

Bij de Redwood-Outdoor Willow word ook de binnentent door middel van een rits aan de buitentent bevestigd, daardoor ontstaat er een thermische luchtlaag tussen de binnentent en het buitendoek, resulterend in een hoge isolatiewaarde in de binnentent.

 

De opklapbare drempel van het grondzeil van de Redwood-Outdoor Willow zorgt voor een gemakkelijke inloop, terwijl hij bij overvloedige regenval er voor zorgt dat het water de leefruimte niet kan bereiken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel