Regatta Hilo 250 slaapzak

Regatta Hilo 250

Regatta Hilo 250 slaapzak

Regatta introduceert een nieuwe, compact oprolbare slaapzak. De nieuwe Hil0 250 van Regatta is niet alleen geschikt voor op de camping, hij zal ook door festivalgangers worden gewaardeerd.

Deze mummieslaapzak biedt ondanks de attractieve prijs een prima isolatie. De comforttemperatuur van 7°C is zonder meer voldoende voor kamperen in de zomer.

De limiettemperatuur van de Hilo 250 bedraagt 2°C, waarmee de slaapzak ook geschikt is voor het voorjaar en najaar. Hierdoor is deze Regatta slaapzak echt een allround-model. De vulling bestaat uit 60% polyester en 40% hollow fiber. Deze combinatie zorgt ervoor dat warmte goed wordt vastgehouden en dat de slaapzak lekker zacht aanvoelt. Door de doorgestikte constructie blijft de isolatie bovendien goed op zijn plaats zitten.

De groen/zwarte Regatta Hilo 250 is behoorlijk ruim. De afmetingen van de slaapzak bedragen 220 x 80 x 40 cm, waardoor hij meer dan voldoende bewegingsruimte biedt. Opgerold meet de slaapzak slechts 35 x 22 cm. Bovendien is de slaapzak met een gewicht van 1,5 kilo behoorlijk licht. De buitentijk is gemaakt van licht maar relatief stevig 300T ripstop polyester. Aan de binnenkant is een klein vakje bevestigd waar je waardevolle spullen veilig kunt opbergen. De slaapzak wordt geleverd in een handige compressiezak. De nieuwe Regatta Hilo 250 is verkrijgbaar bij de buitensportzaken en heeft een consumentenadviesprijs € 54,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel