Regatta Kolima 3: compacte, oppompbare familietent

Regatta Kolima 3 tent

Regatta Kolima oppompbare 3-persoons familietent

Lange tijd is Karsten Tenten uit Zwaag de onbetwiste pionier op het gebied van oppompbare tenten geweest. Tegenwoordig zijn er verschillende merken die ook dit soort tenten aanbieden.

Ook het Engelse merk Regatta, dat wij hier vooral kennen van de outdoorkleding en allerhande kampeer- en outdooraccessoires, heeft oppompbare tenten. Nieuw is de Kolima, een oppompbare familietent voor 3 personen.

Makkelijk op te zetten

Het opzetgemak van zo’n oppompbare tent is evident. Je hoef niet langer te zoeken naar de bij elkaar passende, doorgaans ook behoorlijk zware stokken en die in elkaar te steken. Nu is het een kwestie van de pomp aansluiten en de luchtkokers onder druk brengen. De pomp bedien je naar keuze met de voet of met de hand. Er zijn natuurlijk ook elektrische pompen in de handel

Compacte, 3-persoons familietent

De Regatta Kolima is een 3-persoons tent. Een formaat dat je niet zo vaak ziet. Er zijn heel veel compacte tenten en ook grote familietenten maar een tussenformaat komt minder vaak voor. De Regatta Kolima heeft een ruim leefgedeelte met daarvoor een kleine luifel voor de nodige beschutting tegen zon of regen. Achterin de tent is een verduisterd slaapgedeelte. De leefruimte van de Kolima heeft aan de zijkanten en voorkant grote ramen voor voldoende daglicht. Dankzij diverse ventilatieopeningen en gaasdeuren heb je altijd voldoende ventilatie zonder last van insecten te krijgen.

Brandvertragend materiaal

De buitentent van de Kolima is gemaakt van Hydrofort 70D materiaal met een waterkolom van 5.000 mm. Het ingenaaide, waterdicht grondzeil is gemaakt van slijtvast PE met een waterkolom van 10.000 mm. Alle gebruikte stoffen zijn brandvertragend. Opvallende scheerlijnen zorgen voor extra zichtbaarheid. De tent is voorzien van rechte wanden wat zorgt voor meer stahoogte. Je kunt de Kolima eenvoudig opbergen in de meegeleverde opbergtas.

Informatie

De Regatta Kolima 3-persoons tent is verkrijgbaar bij de outdoor- en kampeerspeciaalzaken. De consumentenadviesprijs bedraagt € 850.

Like dit artikel
Tweet dit artikel