Reich Easydriver: meer bodemvrijheid en corrosiebestendigheid

Reich Easydriver Pro

De Reich Easydriver model 2016: nog beter beschermd tegen corrosie

ZOETERMEER – De productontwikkelaars van Reich hebben een aantal verbeteringen doorgevoerd aan de bekende caravanmovers van Reich, de Easydriver Pro en Basic.

Het lijkt maar weinig, die 8 mm, maar dat is de afstand waarmee de bodemvrijheid is toegenomen. Dat kan natuurlijk nét het verschil zijn tussen vastlopen of niet.

Het is de ontwikkelaars ook gelukt om de movers zo’n 2% lichter te maken. Een mover en bijbehorende accu vormen een aardige aanslag op het laadvermogen van een caravan. Iedere kilo besparing is er dan ook één.

Verder zijn de Easydriver caravanmovers voortaan aanzienlijk beter beschermd tegen corrosie. Uiteraard blijven de specialisten van Reich altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche. Toen er een nieuwe, betere high-tech methode op het gebied van corrosieberscherming beschikbaar kwam, hebben zij deze in het belang van hun klanten meteen doorgevoerd. De zinklaag waarmee de stalen delen van de movers tegen roest worden beschermd, is aanzienlijk sterker geworden. De corrosiebestendigheid is volgens de ingenieurs van Reich daarcoor bijna verdrievoudigd. Omdat movers onder de caravan tijdens de rit onder natte omstandigheden op een behoorlijk ongunstige plaats zitten, kan dit zeker geen kwaad. Het bevestigingssysteem is ook verbeterd, waardoor de montage van de Easydriver nog eenvoudiger is en door één persoon kan worden uitgevoerd.

Voor de 2016 modellen van de Easydriver Basic en Pro zijn apps beschikbaar voor zowel Android als iOS zodat je de mover ook met de smartphone of tablet kunt besturen. Dat kan ook met de oudere versies maar dan is een update van de besturingssoftware noodzakelijk. Wie wil kan de Reich movers uitgebreid proberen op de Caravan Salon in Düsseldorf.

Like dit artikel
Tweet dit artikel