Nieuwe movers en acculader bij Reich Ivra

kampeerzaken.nlOok dit jaar toont Reich/Ivra op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht weer een groot aantal nieuwe producten: de Reich Motor Drive, De Reich Move Control Twin en Reich Ivra acculaders.
 Reich Motor Drive
Als optie op de Reich Move Control Comfort II kan deze vanaf begin 2006 worden geleverd met een volautomatische inrichting om de aandrijfrollen op de banden te zetten (en er vanaf natuurlijk).
Een simpele druk op de knop van de afstandsbediening is voldoende. Ook geschikt voor inbouw achteraf op alle Move Control Comfort type II
Reich Move Control Twin
De nieuwe Move Control Twin 4WD voor tandem assers. Sterker en krachtiger kunt u zich niet voorstellen. Funktioneert ook op zeer oneffen ondergrond, heuvels, etc. Probeer en vergelijk het zelf op de Reich stand te Utrecht.
Reich Ivra acculaders
Nieuw in het programma van IVRA/Reich zijn de 2 Reich acculaders (2A en 10A) van zeer hoge kwaliteit! Enkele eigenschappen: hoogfrequente techniek, licht in gewicht, compact en altijd goede laadspanning (90-250 Volt). Ook zonder accu als trafo te gebruiken. Tevens kunt u kennis maken met de handige Reich-Ivra accutester. Simpel en snel zien hoe het met uw accu is gesteld.
Meer info op www.ivra.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel