Koop een caravan bij een BOVAG dealer en maak kans op EK-reis

kampeerzaken.nlDe BOVAG dealers lopen met de Caravan & Camperbedrijven al warm voor het EK-voetbal. Verspreid door heel Nederland kunnen kopers van een gebruikte caravan, kampeerauto, vouwwagen of (voor)tent bij veel van deze bedrijven een vip-arrangement winnen op de Oranjecamping in Zwitserland.
Voor de BOVAG Caravan & Camperbedrijven vormen de Nationale Kampeer & Caravan Dagen dé voorjaars huisshow. Ze worden gehouden van 17 tot en met 20 april en staan dit jaar geheel in het teken van het EK-voetbal. De twintig prijswinnaars zijn te gast bij BOVAG op de Oranjecamping van 11 t/m 14 juni. Daarbij hoort ook een bezoek aan de speelstad Bern op 13 juni rondom de wedstrijd Nederland – Frankrijk.
 De gasten van BOVAG maken tijdens hun verblijf op de camping bovendien kans op entreekaarten voor deze groepswedstrijd.
Bij de deelnemende bedrijven kan iedereen gratis de unieke "BOVAG EK-planner voor de Caravanner" afhalen. Dit is een handig boekje met een compleet overzicht van alle EK-wedstrijden en nuttige weetjes over Oranje en het toernooi.
Oranje caravan voor de deur
kampeerzaken.nlDe deelnemende BOVAG Caravan- & Camperbedrijven zijn te herkennen aan hun oranje caravan, vouwwagen en/of kampeerauto die prominent voor het bedrijf staat. Meer informatie over de laatste aanbiedingen, te winnen prijzen, deelnemende BOVAG Caravan- & Camperbedrijven en bijvoorbeeld een ruim en gevarieerd aanbod occasions staat op www.kampeercaravandagen.nl.
kampeerzaken.nlBOVAG-garantie ook voor caravans
Uiteraard geldt ook voor gebruikte kampeermiddelen de bekende BOVAG-garantie. Die geldt een jaar voor gebruikte caravans vanaf 3.500 euro en voor gebruikte vouwwagens vanaf2.000 euro. Wie een gebruikte camper met een aanschafprijs boven 12.500 euro koopt, mag rekenen op zes maanden BOVAG-garantie.
Zie www.kampeercaravandagen.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel