Reise + Camping 2017, Essen

Beurs Reise + Camping Essen 2017

Ook voor kampeerders is er van alles te zien op de beurs Reise + Camping in Essen

ZOETERMEER – De beurs Reise + Camping, die jaarlijks in het Duitse Essen wordt georganiseerd, vindt in 2017 plaats van 15 tot en met 19 februari. Wie als kampeerder de Vakantiebeurs in Utrecht wat te algemeen vindt en niet opziet tegen een stukje rijden, zou absoluut eens een bezoekje aan de Reise + Camping, de grootste vakantiebeurs van NordRhein-Westfalen, moeten brengen.

Drie van de acht hallen van de Messe Essen, waar Reise + Camping wordt gehouden, zijn namelijk gereserveerd voor recreatievoertuigen. Daar zijn dus alle nieuwe modellen caravans en campers alsmede alle mogelijke toebehoren te bewonderen.

Niet minder interessant is de informatie over de diverse reisbestemmingen die er op de beurs te vinden is. Doordat er op Reise + Camping veel aandacht aan kamperen en camperen wordt besteed, is ook een deel van de reisinformatie daar op afgestemd.

Zo is er bijvoorbeeld SkandinavienWelt. Dat je daar alles over Scandinavië te weten kunt komen, moge duidelijk zijn. Op de komende editie van Reise + Camping zal ook Finland zich op Skandinavien Welt presenteren, waarmee het aanbod aan informatie nóg completer is. Je vindt er op 1000 m² allerhande informatie over bestemmingen, veerbootmaatschappijen, campings en reisorganisaties. Er is ook een interessant podiumprogramma, daarnaast kun je er genieten van Scandinavische specialiteiten.

Maar er is meer te zien. De partnerregio van dit jaar is de Costa Brava en de Pyreneeën rond Girona, ook wordt er ook veel aandacht besteed aan safari’s in Afrika. Wie nog meer avontuur zoekt kan in hal 11 terecht voor de aanbieders van trekkingtochten, kanoreizen en allerlei andere avontuurlijke vakanties.

Meer informatie kun je vinden op die-urlaubswelt.de.

Like dit artikel
Tweet dit artikel