Reise+Camping 2020, Essen

Reise+Camping 2020, Essen

Reise+Camping 2020, Essen

Ieder jaar – in februari – wordt in het Duitse Essen de populaire vakantie- en kampeerbeurs Reise+Camping georganiseerd. Dit jaar wordt deze beurs gehouden van 26 februari tot en met 1 maart.

Ook deze editie van de beurs biedt een leuke combinatie van algemene toeristische informatie en informatie over kamperen. Daardoor is deze beurs een leuk alternatief is voor de CMT in Stuttgart, met name omdat Reise+Camping voor de meeste Nederlanders nog betrekkelijk dichtbij is.

Wohnwagen 2020

Reise+Camping Essen heeft dit jaar in Hal 2 een interessant item voor (beginnende/aspirant) caravanners in de vorm van ‘Wohnwagen 2020’. Hier word je alles over kamperen met de caravan uitgelegd. Hier kunnen beginnende caravanners dus terecht met vragen als “welke caravan past bij mij? Waar moet ik op letten bij het rijden en waar moet ik op letten bij het parkeren?” Wie een caravan wil kopen, heeft keuze te over. Talloze modellen en functionaliteiten maken de keuze niet gemakkelijk. Ook wordt er van alles uitgelegd over het rijden en reizen met de caravan en over alles wat er moet gebeuren als je op de camping bent gearriveerd.

Alles over Scandinavië

Reise+Camping 2020, EssenEen van de vaste jaarrlijkse items dat voor camperaars erg interessant is, is het onderdeel “Skandinavienwelt”. Hier vind je een enorme hoeveelheid informatie over het reizen naar en door Scandinavië. Bovendien is er ook een heel lezingenprogramma over dit onderwerp.

 

 

Foto 1: © Rainer Schimm
Foto 2: © Schuchrat Kurbanov

Like dit artikel
Tweet dit artikel