Reimo buscamper op basis van Renault Trafic

Reimo TrioStyle buscamper

Reimo buscamper op basis van de Renault Trafic.

DÜSSELDORF – Zoals eerder gemeld is de hoeveelheid buscampers op de Caravan Salon in Düsseldorf de afgelopen jaren aardig gestegen. Dit jaar waren er maar liefst 2 complete hallen mee gevuld.

Ook Reimo, bekend van de vele ombouwsets voor buscampers, toonde een nieuwe buscamper. Om de veelzijdigheid van het leveringsprogramma te benadrukken werd er gekozen voor een buscamper op basis van een Renault Trafic.

De Reimo TrioStyle, die op basis van deze Franse bestelauto wordt gebouwd door het in Egelsbach gevestigde bedrijf, laat zien dat er ook van een compacte bestelwagen een leuke buscamper kan worden gemaakt.

De verschuifbare en uitneembare comfortabele achterbank kan in een handomdraai worden omgetoverd tot een bed. Samen met de 2 slaapplaatsen in het hefdak zijn dat totaal 4 slaapplaatsen. Bovendien is er nog een bagageruimte die van 480 liter kan groeien tot 3500 liter als we de bank verwijderen.

De Reimo TrioStyle is verder voorzien van een compressor koelkast met een inhoud van 40 liter, een tweepits kooktoestel, spoelbakje en 2 tanks voor vers water van ieder 12 liter. Een slimme hangkast alsmede een handig doorlaadsysteem onder de achterbank maken de camper compleet.

Like dit artikel
Tweet dit artikel