Reserveren voor Natuurkampeerterreinen Staatsbosbeheer

kampeerzaken.nlStaatsbosbeheer biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden in de natuur, van kamperen tot slapen in de Buitenlevenwoningen. Wat kamperen betreft is er keus tussen de bekende natuurkampeerterreinen en de gratis vrije paalkampeerterreinen.

 

Staatsbosbeheer komt tegemoet aan vragen van met name gezinnen met kinderen die vaak niet op de bonnefooi wilden aankomen en biedt voortaan de mogelijkheid om een plaats op de Natuurkampeerterreinen te reserveren.

 

De spontane bezoekers blijven natuurlijk altijd welkom op de trekkersvelden, zij kunnen zich bij aankomst gewoon melden. Reserveren, dat in het hoogseizoen aan te raden is, kan via de website van Staatsbosbeheer.
 

Update september 2012:
De reserveringskosten van € 7,50 die Staatsbosbeheer deze zomer tegelijkertijd heeft ingevoerd zijn inmiddels weer teruggedraaid. Vooral onder camperaars stuitten deze kosten op flinke bezwaren omdat dat de prijs voor één overnachting flink verhoogde en bovendien voor de nodige rompslomp zorgde. Het reserveren kon weliswaar niet alleen via internet en telefoon maar ook voor de poort van het terrein, maar was voor velen toch een onoverkomelijk bezwaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel