RhinoWolf 2.0 alles-in-één-tent

RhinoWolf 2.0 tent

RhinoWolf 2.0 alles-in-één-tent

Wanneer je met de tent gaat kamperen heb je over het algemeen een losse tent, slaapzak en luchtbed nodig? Met de RhinoWolf 2.0 is dit verleden tijd. Deze tent combineert namelijk alle essentiële onderdelen van een slaapsysteem.

De RhinoWolf 2.0 is een verbeterde versie van de originele RhinoWolf. Deze versie biedt nog meer veelzijdigheid en gebruiksgemak voor een lagere prijs. Op dit moment is de RhineWolf 2.0 alleen nog maar verkrijgbaar via crowdfundingplatform Kickstarter.

Tent, slaapzak en luchtbed

De RhinoWolf 2.0 weegt maar 2,6 kilogram. Voor dit gewicht krijg je een volwaardige éénpersoonstent, een donzen slaapzak én een comfortabel luchtbed. De tent zelf is uiteraard wind- en waterdicht en eenvoudig op te zetten. De donzen slaapzak is in feite een donzen deken die in de tent kan worden geritst. Het slaapmatje is gemakkelijk op te blazen, heeft een R-waarde van 1.3 en is vervaardigd van comfortabel polyester. Alle drie de onderdelen zijn in te pakken in één compact pakket.

Modulariteit

RhinoWolf 2.0 tentHet feit dat verschillende RhinoWolf tenten aan elkaar kunnen worden geritst maakt ze ideaal voor gebruik op festivals of door gezinnen. De tent zelf is dubbeldaks uitgveord. De buitentent is gemaakt van hoogwaardig polyester met een waterkolom van 2000 millimeter. In de buitentent zijn verder verschillende ventilatiemogelijkheden aangebracht. Eén tent biedt ruimte aan één persoon en bagage. Je kunt meerdere tenten aan elkaar koppelen, voor iedere persoon één. Op die manier heb je altijd genoeg ruimte.

Kickstarter

Net zoals bij veel andere innovatieve ideeën op kampeergebied is voor de RhinoWolf 2.0 een Kickstarter-campagne gestart. Dit is vooralsnog ook de enige manier waarop deze alles-in-één-tent te verkrijgen is. Wanneer die massaal geproduceerd en verkocht gaat worden is nog onbekend. De benodigde financiering is wél heel snel gelukt, dus hij gaat in ieder geval in productie. De verwachting is dat de RhinoWolf 2.0 circa $399 zal gaan kosten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel