Rhyno mover nu ook in Nederland leverbaar

kampeerzaken.nlDe Rhyno mover is in Engeland al zes jaar leverbaar, en is vanaf volgende maand via Caravan Trading Müller in Hoogvliet ook in Nederland leverbaar. Met zijn 29 kilo is dit de lichtste caravanmover die er momenteel op de markt is.
Bijzonder is verder dat de mover maar 3 cm onder het chassis van de caravan uit steekt. Beide modellen movers van Rhyno, de Rhyno Charger en de Rhyno Twin, zijn geschikt om caravans en trailers tot 2200 kg te verplaatsen.
 kampeerzaken.nlDe Rhyno, die is samengesteld uit uitsluitend Britse onderdelen, is volgens Caravan Trading Müller de enige mover waar de rollen door een gepatendeerd systeem tegen de wielen kunnen blijven staan, en dat de mover ook bijzonder eenvoudig is te monteren. Doordat de mover zowel een softstart als een softstop heeft is manoeuvreren bijzonder eenvoudig.
Volgens onze collega’s van het tijdschrift "Practical Caravan" maken de lage prijs, het geringe gewicht en de grote bodemvrijheid de Rhyno mover tot een aantrekkelijke caravanmover, die bovendien ook eenvoudig te monteren is. De meeste consumenten kunnen deze mover met slechts weinig gereedschap in enkele uren zelf monteren.

Like dit artikel
Tweet dit artikel