Rico Recreatie viert jubileum met caravanshow

kampeerzaken.nlCaravanspecialist Rico Recreatie aan de Steenkamp 3 in Gieten bestaat vijftien jaar. Eigenaar Richard Blanken laat dit jubileum niet ongevierd voorbij gaan. Op 4, 5 en 6 april organiseert Rico Recreatie een jubileumshow met tal van leuke acties. Ieder bezoek wordt bovendien beloond met een donatie aan een goed doel.
 De afgelopen vijftien jaar is Rico Recreatie van kleinschalige verkoop uitgegroeid tot een volwaardig professioneel bedrijf met BOVAG- en FOCWA-certificering.
kampeerzaken.nlEigenaar Richard Blanken vertelt vol trots over zijn jubileum: “Het is leuk om te zien hoe het bedrijf zich in vijftien jaar heeft ontwikkeld. We zijn in 1993 gestart met een vestiging in Emmen, maar onze locatie werd na vier jaar al te klein. Daarom besloten we in 1997 naar onze huidige locatie in Gieten te verhuizen.”
Rico Recreatie is niet alleen een begrip in Drenthe, ook landelijk staan zij bekend als dealer van Hobby caravans en gebruikte caravans of kampeerauto’s. Zelfs vanuit België weet men Rico Recreatie te vinden. Richard Blanken kijkt dan ook vol vertrouwen naar de toekomst.
Tijdens de jubileumshow geeft Rico Recreatie op nagenoeg alle occasions maar liefst 12 maanden garantie. Bovendien worden alle caravans gratis voorzien van een all-risk verzekering. Naast de aanwezigheid van diverse hapjes en drankjes en activiteiten voor de kinderen, bieden diverse stands bovendien informatie over caravanverzekeringen, campings en caravanaccessoires.
Ook worden er demonstraties gegeven van een BOVAG-caravankeuring en besteedt Rico Recreatie extra aandacht aan zijn noviteiten, zoals het dealerschap van Caravelair caravans.
De openingstijden van jubileumshow zijn op 4 en 5 april van 9.00 tot 17.30 uur en op 6 april van 11.00 tot 17.00 uur.
Meer informatie op www.ricorecreatie.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel