Prijzen jubileumshow Rico Recreatie verloot

kampeerzaken.nlCaravanspecialist Rico Recreatie uit Gieten heeft, naar aanleiding van haar jubileumshow, vorige week zaterdag een aantal prijzen uitgereikt. Uit de honderden inzendingen die Rco Recreatie heeft ontvangen zijn afgelopen week door burgemeester van Aa en Hunze, Eric van Oosterhout, de prijswinnaars getrokken. De hoofdprijs was een Reich caravanmover, deze is gewonnen door familie Visser uit Ter Apel. De tweede prijs bestond uit drie BOVAG-onderhoudsbeurten, deze zijn gewonnen door familie Eefting uit Assen, familie Spijkstra uit Gasselte en familie Kanninga uit Gasselte.
 
Goede doel
kampeerzaken.nlRico Recreatie had voor iedere bezoeker aan haar jubileumshow ook een donatie aan een goed doel toegezegd. directeur Richard Blanken heeft derhalve een cheque ter waarde van €1.062,- uitgereikt aan stichting KiKa. Stichting KiKa stelt zich algemeen ten doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Voor elke bezoeker aan de jubileumshow in de showroom van Rico Recreatie werd €1,- aan het KiKa-fonds gedoneerd.
Richard Blanken kijkt terug op een zeer geslaagde jubileumshow. Naast de vele vaste klanten heeft Rico Recreatie ook veel nieuwe klanten in haar showroom mogen ontvangen. Dit heeft bijgedragen aan een mooie donatie aan het KiKa-fonds en voor Rico Recreatie een goede start van het kampeerseizoen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel