Rico Recreatie viert twintigjarig jubileum

Rico Recreatie viert twintig-jarig jubileumRecreatie viert van maandag 15 april t/m zondag 21 april zijn twintigjarig jubileum.

De afgelopen twintig jaar is Rico Recreatie van een kleinschalige verkopende partij uitgegroeid tot een volwaardig professioneel bedrijf met BOVAG- en FOCWA-certificering.

Van maandag 15 t/m zondag 21 april staan er ter ere van het jubileum feestelijke activiteiten gepland. Zo zal Simone FM on Tour van vrijdag 19 t/m zondag 21 april haar programma uitzenden vanaf het showterrein in Gieten. Onder de luisteraars van Simone FM wordt een reis met een camper verloot. De nieuwste modellen Hobby caravans worden aangeboden met fikse kortingen. En bij aanschaf van een caravan of camper tijdens de jubileumweek wordt een verzorgd weekend of midweek op de Sprookjescamping in Overijssel gegeven. Tevens zijn er aanbiedingen en acties van toepassing op het huren van een caravan of camper, shopartikelen, airconditioners, zakluifels en Omnistore fietsendragers.

Nog geen ervaring met kamperen? Kom dan langs voor de Camper Experience. Proef, ervaar en test een week lang of kamperen iets voor je is in een van de campers van Rico Recreatie. Op vrijdag 19 april worden tussen 12.00 en 21.00 uur presentaties gehouden door camperreisorganisatie Cosse Camper Adventure.

Hapjes en drankjes staan uiteraard klaar. Meer informatie: www.ricorecreatie.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel