Rimor bouwt weer caravans

kampeerzaken.nlRimor kennen we vooral als producent van campers. Vroeger bouwde Rimor ook caravans, en gaat dat binnenkort ook weer doen.

 

De New Polaris, zoals de serie caravans van Rimor gaat heten, bestaat uit 5 modellen waarvan de opbouwmaat varieert van 420 tot 530 cm bij een breedte van 234 cm. Rimor besteedt vooral aandacht aan het gewicht, het grootste model weegt leeg ca 1200 kg.


 

De productie van de New Polaris, die op een AL-KO chassis wordt gebouwd, zal naar verwachting dit voorjaar bij Rimor in productie gaan. Er zou ook aan een dealernetwerk in Nederland en België worden gewerkt.

 

De Rimor caravans zijn niet alleen standaard voorzien van de gebruikelijke zaken zoals verwarming, 100-145 liter koelkast, 3-pits gasstel, natte cel met cassettetoilet, maar ook van een 100 liter watertank. Optioneel zijn onder meer een oven, afzuigkap en afvalwatertank leverbaar.

 

De Rimor caravans zijn als volgt ingedeeld:

 

 • New Polaris 420FL
  Voorin een rondzit, achterin een vast bed in lengterichting met daarnaast een hoektoilet. Naast het toilet, aan de linkerzijde, bevindt zich de kleerkast. De keuken is langs de linkerzijde geplaatst.
   
 • New Polaris 450CL
  Voorin een rondzit, dwars achterin een stapelbed. De keuken bevindt zich aan de rechterzijde, met daar tegenover de koel- en kleerkast. De toiletruimte is aan de linkerzijde tussen de kast en de stapelbedden geplaatst.
   
 • New Polaris 460LF
  Voorin een vast bed in lengterichting met daarnaast een hoektoilet. Achterin bevindt zich de rondzit, met de keuken aan de linkerzijde en de kleerkast aan de rechterzijde.
   
 • New Polaris 480LM
  Voorin een dwars geplaatst vast bed, daarnaast aan de linkerzijde de toiletruimte met aansluitend de kleerkast. Daar tegenover de keuken, en achterin bevindt zich een rondzit.
   
 • New Polaris 530 CDM
  Voorin een dwars geplaatst vast bed, daarnaast aan de linkerzijde een treinzit met aansluitend de toiletruimte. Helemaal achterin een stapelbed, en de keuken en kleerkast aan de rechterzijde.
Like dit artikel
Tweet dit artikel