RinseKit breidt assortiment uit met Plus en Lux uitvoering

RinseKit Plus en Lux

RinseKit breidt assortiment uit met Plus en Lux uitvoering

RinseKit is een portable douche die je overal naar toe kunt nemen. Het is een container met doucheslag en -kop. De container houdt het water een maand op druk zodat je echt overal kunt douchen. Hierdoor is de RinseKit bijvoorbeeld handig voor camperaars waarvan de camper niet over een douche beschikt en de klassieke waterzak iets te primitief vinden.

Ook voor mensen die in de vrije natuur kamperen en iets meer luxe dan de klassieke zwarte waterzak willen, is de RinseKit natuurlijk een uitkomst. Voor komend seizoen breidt RinseKit haar programma uit met een sterkere uitvoering en met een uitvoering waarbij je de container ook als koelbox kunt gebruiken.

Standaard heeft de RinseKit een inhoud van 2 gallon, dus bijna 10 liter. Hoewel je hem standaard vult en op druk brengt met de kraan, en dus gebruik maakt van de waterdruk, is er ook pomp verkrijgbaar waarmee je de container (achteraf) op druk kunt brengen. Op die manier zou je de RinseKit ook kunnen vullen met water uit een beekje of meertje. Om dat makkelijk te maken is er sinds kort ook een speciale drybag verkrijgbaar. Daarmee kun je niet alleen water uit de natuur verzamelen, er zit namelijk ook een adapter bij waardoor je de RinseKit met een simpele fietspomp op druk kunt brengen.

Nieuw voor komend jaar zijn de RinseKit Plus en de RinseKit Lux. De RinseKit Plus gaat de bestaande versie vervangen en heeft een verbeterde douchekop die tot wel 50% effectiever is. Ook zit er een adapter bij waarmee je de RinseKit op een normale keukenkraan aan kunt sluiten. Eventueel is er van de Plus ook een Heater bundel (met 12 Volt verwarmingselement) en een Adventure bundel (idem, met daarbij nog extra adapters en een drukpomp) verkrijgbaar. De RinseKit Lux gaat nog een stapje verder. Deze biedt namelijk niet alleen een 50% grotere inhoud maar heeft ook een zachte, isolerende tas. Deze tas kun je ook als koeltas gebruiken. Ook de Lux is eventueel verkrijgbaar in een Heater en Adventure bundel.

Like dit artikel
Tweet dit artikel