Camping Rivièra Parc en Flevo-landschap gaan samenwerken

kampeerzaken.nlMet ingang van mei 2008 gaat Camping Rivièra Parc samenwerken met Flevo-landschap, de particuliere natuurbeschermingsorganisatie van de provincie Flevoland. Gasten van Rivièra Parc kunnen vanaf mei deelnemen aan diverse dagexcursies in de natuurgebieden van het Flevo-landschap. Ook kan er een driedaags-arrangement geboekt worden waarbij men een bezoek aan de landartobjecten, een wandelexcursie door het natuurpark en een fietsroute door het Knargebied kan combineren met een verblijf op camping Rivièra Parc.
 
Deze samenwerking is tot stand gekomen doordat de Cammingha Groep, waartoe Rivièra Parc behoort, één van de sponsors van het Flevo-landschap is. De samenwerking moet mensen door middel van dagexcursies kennis te laten maken met de bijzondere natuur in de provincie Flevoland.
Het driedaagse arrangement is beschikbaar in het voor- en naseizoen, de dagexcursies kunnen de gasten van Rivièra Parc tijdens het hoogseizoen boeken. Men kan verblijven in één van de stacaravans of in een eigen kampeermiddel.
Meer informatie op www.flevolandschap.nl en www.riviera.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel