Robens tenten vernieuwt in 2016 groot deel van tentencollectie

Robens Falcon UL tent

De Falcon UL, één van de nieuwe tenten van Robens

Robens tenten richt zich helemaal op lichtgewicht tenten voor de meer avontuurlijke kampeerder. Ze moeten bestand zijn tegen barre weersomstandigheden, tevens is het gewicht en de functionaliteit van doorslaggevend belang.

Robens is daarom voortdurend bezig om de tentencollectie steeds verder door te ontwikkelen en aan te passen aan de behoeften van de gebruikers. Voor het kampeerseizoen 2016 zijn er ook weer de nodige veranderingen en uitbreidingen aan het leveringsprogramma voorzien.

Er wordt door Robens een nieuwe Ultralite serie geïntroduceerd met de komst van de Falcon UL en Buzzard UL. De laatste is een verdere ontwikkeling van de prijswinnende Buzzard tent. De Ultralite serie is bedoeld voor kampeerders waarbij een laag gewicht en compacte afmetingen van de ingepakte tent belangrijk zijn.

De populaire Lite serie biedt een aantal lichtere en compactere tenten, nu de serie is uitgebreid met de nieuwe Merlin en Kestrel tenten. Beide modellen hebben een nieuw ontwikkelde tentstok om nog meer ruimte te realiseren. De introductie van de Spectre 2 en Woodland 3 bieden kampeerders nog meer keus in de Trail serie, de grootste serie tenten van Robens.

Er is behalve de Ultralite serie nog een nieuwe serie tenten bij Robens, namelijk de Sierra. Dit zijn functionele, betaalbare tenten in een lager prijssegment die beginnende en minder veeleisende kampeerders aan moet spreken. Dit jaar heeft Robens maar liefst 3 nieuwe tenten aan de Sierra serie toegevoegd, namelijk de X3 HT dome alsmede de Black Shrimp 3 en 4 tunneltenten.

De Adventure en Outback series blijven gehandhaafd en worden op diverse details verbeterd. De Adventure serie, die uit wat grotere polyester tenten bestaat, wordt uitgebreid met Chalet 500 en Double Dreamer tenten.

Meer informatie kun je vinden op de website van Robens.

Like dit artikel
Tweet dit artikel