Rocket Surf ‘n’ Sail buscamper voor watersportliefhebbers

Rocket Surf ‘n’ Sail buscamper voor watersportliefhebbers

Rocket Surf ‘n’ Sail buscamper voor watersportliefhebbers

Op de CMT Messe 2024 in Stuttgart was een opvallende nieuwkomer te zien: de Rocket Surf ‘n’ Sail. Dit is een buscamper, die specifiek is ontworpen voor de watersportliefhebber. Met zijn unieke combinatie van innovatief design en praktische functionaliteit, biedt deze camper een nieuwe dimensie voor watersport liefhebbers die er met de camper op uit trekken.

Het interieur van de camper is bewust opgedeeld in twee zones: een ‘natte’ en een ‘droge’. Voorin bevindt zich de ‘droge’ zone met een compacte keuken met alle noodzakelijke functionaliteiten, en een comfortabele eet- en rustplek. Achterin de camper vinden we het ‘natte’ deel, dat speciaal is ontworpen voor watersportuitrusting en ook een riante douchegelegenheid biedt.

Extra lang en hoog

De basis van de Rocket Surf ‘n’ Sail is een 6,36 meter (extra) lange Peugeot Boxer of Fiat Ducato, met een extra hoog en een toelaatbaar totaalgewicht van 3,5 ton. Deze keuze zorgt voor een ruim interieur dat comfortabel plaats biedt aan vier personen. Het unieke ontwerp is gericht op zowel functionaliteit als comfort, wat duidelijk wordt in de indeling van het interieur.

Interieur met ‘natte’ en ‘droge’ zone

Het interieur van de Rocket Surf ‘n’ Sail is slim ingedeeld in twee hoofdzones. De voorzijde van het voertuig bevat de ‘droge zone’ met een keuken, eetruimte en ontspanningsruimte. Het achterste deel is de ‘natte zone’, speciaal ontworpen voor watersportuitrusting en activiteiten. Deze indeling biedt een efficiënt gebruik van de ruimte, waardoor er voldoende opslag is voor sportuitrusting, terwijl er ook genoeg ruimte overblijft voor comfort en ontspanning. Er zijn diverse slaapconfiguraties mogelijk, waaronder lengte-, dwars-, hef-, klapbedden of zelfs hangmatten. Veelzijdiger kan het bijna niet.

De achterste helft van de camper is gewijd aan ‘watersport’. Dit deel is volledig waterbestendig gemaakt, met een handig en slim ontwerp dat lijkt op een grote badkamer. Hier kunnen natte pakken worden opgehangen, surfplanken worden opgeborgen, en gebruikers kunnen er zelfs genieten van een warme douche of hun watersportspullen afspoelen. Deze ‘natte’ zone is een waar paradijs voor de watersportliefhebber, met ruimte voor alle essentiële uitrusting.

Ideale reisgenoot voor watersporters

Maar dat is niet het enige waarmee de Rocket Surf ‘n’ Sail onderscheidt. Hij bevat ook verschillende specifieke voorzieningen voor watersport. De camper bevat een veelzijdig ‘Board-Rack’ systeem en een innovatief ‘Roof-Rack’ aan het plafond, voor extra opslag van sportartikelen. De combinatie van deze unieke eigenschappen maakt de Rocket Surf ‘n’ Sail tot een ideale reisgenoot voor watersportenthousiastelingen. De doelgroep zal niet zo groot zijn, maar de Rocket Surf ‘n’ Sail biedt liefhebbers van surfen, zeilen en andere watersporten een ongekende hoeveelheid mogelijkheden en gemak.

Like dit artikel
Tweet dit artikel